GIS Guest Internet Service.


Internet betaald exploiteren van een Adsl of UPC aansluiting tot aan de internet gebruiker. Op deze manier is het mogelijk dat u als internet aanbieder betaald internet kan leveren. Extra omzet genereren en gasten vaker laten terugkomen. Laat uw gasten draadloos of bedraad van internet genieten.

Het GIS systeem wordt voor een betaalbare prijs, zonder reklame of achteraf te betalen gebruikers kosten geleverd. Geen stilzwijgende of vage abonnementen die ineens worden verlengd of terugkerende chronische kosten.

Door middel van internet vouchers die zelf aangemaakt en geprint kunnen worden, kan de internet gebruiker voor bepaalde tijd gebruik maken van intenet. De tijd en snelheid is bij het aanmaken van een voucher te bepalen.

Na het aanluiten/inloggen van een FTP kabel/WiFi AccesPoint wordt de gebruiker omgeleid naar een inlog pagina waar ingelogd kan worden voor het daadwerkelijk internet. Deze inlog pagina is vrij te kiezen, veel voorkomend is de eigen website van de internet aanbieder. De toepassing is handig voor een camping,restaurant,bar,eetcafe en dergelijke.